39:an Inredning & Damkläder

God förmiddag alla följare och välkomna till bloggen. Det kommer idag att bli ett inlägg som kommer att ta upp den här möjligheten som finns att handla damkläder i Ängelholm. Jag är en av många som har upptäckt vilken underbar butik 39:an Inredning & Damkläder är. Om du liksom jag brinner för mode och kläder och vill ha det där extra i klädväg, då är det definitivt till 39:an Inredning & Damkläder du ska bege dig. 

Jag minns så väl hur underbart jag tyckte att det var när jag hittade den här butiken, det var när jag var och hälsade på en vän som bor i Ängelholm, och vi gick då en sväng på stan när jag fick se den här butiken. Jag tyckte det var spännande att gå in i denna butik eftersom jag aldrig varit där förut. Jag hade inga större förväntningar, vis av erfarenhet har jag märkt att de flesta kläder som säljs i olika butiker ser ungefär likadana ut, de håller några tvättar sedan är färgerna urblekta eller passformen förfärlig. Det är en annan kvalitet på de kläder som sälj i denna butik, det är mycket damkläder i Ängelholm som man får för pengarna genom att handla på 39:an Inredning & Damkläder. Det är ovanligt i dagens läge med en så fin kundservice som det är i denna butik. Det är viktigt att man som kund blir sedd och får hjälp utan att känna att man är till besvär. Så har jag känt i en del andra butiker men inte i denna butik. Det var allt för en här gången, ha en bra dag på er nu så hörs vi om en dag eller två.