Jag köper min kläder på Nu&Idag

Hej och god eftermiddag på er allesammans. Jag hoppas att ni ser fram mot en eftermiddag fylld av blogginlägg. Jag brinner lite extra för inredning och design så det vore inte en fulländad dag på bloggen om det inte kom ett inlägg som går i detta tema, men till att börja med kommer det att handla om en butik som heter Nu&Idag

Jag har haft ett problem, jag har sökt någon dambutik i Västerås men haft svårt att finna en butik som passar mig och min smak. Men det finns faktiskt en dambutik i närheten av Västerås som heter Nu&Idag. Jag är så tacksam över att jag äntligen har hittat en butik där jag kan handla snygga kläder, nu slipper jag sprina runt och leta som jag gjorde tidigare. Jag beställde även kläder från nätet, men det har jag slutat med eftersom kläderna inte alls såg ut som de gjorde på bilden, sedan stämde sällan storleken heller. Jag vet ju så väl att flera av min kära läsare också har kläder som ett stort intresse. Nu&idag tycker jag att ni ska besöka om ni inte redan har varit där. Om ni liksom jag har sökt en dambutik i Västerås med omnejd så kan jag starkt råda er till att bege er till Nu&Idag. Det här är en dambutik för alla härliga kvinnor som brinner för snygga kläder och som befinner sig endera i Västerås, Köping, Örebro eller Eskilstuna. Själva butiken ligger i Köping men inte desto mindre är detta likaväl en underbar dambutik för alla oss i Västerås med omnejd. Personalen har en nollvision, det vill säga det att alla ska bli hundra procent nöjda eller om man vänder på det, noll procent missnöjda.